torsdag 21. mai 2009

Hemmelig perlevennpakke mai

Mai pakken ko med et dikt. Utrolig bra, og ga inntrykk av en perlevenn som var veldig glad...hmmm får meg til å tenke på Inga. La oss nå se om det er mere her som gir grunnlag for den mistanken.

Ja, ja, ikke mine steiner akkurat, men lage noe skal eg klare. Er inne i stimen med fargeglade stener, så her er det bare å finne de ferskvannsperlene som går ihop....


En fisk. Og for en fisk. Fikk pakka på fredag, og på lørdag skulle eg på marked og lot mine medsammensvorne der se pakka. Det kom et åååå da dem såg denne :-)Golden shadow, hva kan eg si, er totalt helt forelska i denne fargen......Ett skjell lagd i glass.... mistankene er nå veldig sterke....Ok, de her bryter trenden. Hematitt.... passer på liksom ikke helt inn i den flotte serien så langt. Elsker å bruke det, så de får bein å gå på, men min venn, Eg har butikken fullt av det.Så kom den siste lille pakken som lå inne i esken eg fikk. En hel streng med noen utrolig skjønne hjemmelagde perler. Eller som mine to venner på markedet sa det når dem så det. Det kom et samstemt Inga. :-)
Ho fikk pakke med meg i April, og håpet på at ho fikk meg som venn, og kunne gjøre gjengjeld. Mistanke om å ha påvirka administrator er sterk nå........ :-)
Pakka må bare beskrives som helt vannvittig bra. Det er andre gang eg får pakke med henne, og begge gangene har dem vært ekstremt bra. Tusen takk Inga. Eg hadde vært over ørene fornøyd med bare strengen...... alt annet er mega bonus.
PS..... eg tygger ikke tyggegummi heller..... Alt seigt har en stygg tendens til å fjerne plommer i tennene mine....., så den får modern neste gang ho kommer. Ho tygger for to. Fant ikke paka da bilde skulle tas..... på tide å rydde igjen..

1 kommentar:

 1. Huff, var det ikke drops som jeg sendte. Skal jo være uten sukker og godt for tennene:)
  Godt at du ble fornøyd, hematitten ble litt sånn isiste liten, ja. Men hva gir man en dame som driver perlebutikk???
  Chrysicolla stenene er litt vanskelig i fargen, men jeg tenkte hvis noen kan lage noe av dem så må det være du:)
  Vet du at neste gang som du blir min venn så sender jeg en boks med tunfisk, da kommer det til å bli spist av en i husstanden:) Mjau.. Jeg gir meg ikke, noe snop for en eller annen skal med, ha!
  Kos deg :)Inga

  SvarSlett