tirsdag 9. juni 2009

Perletreff og fellesordre

Det har vært litt stille rundt omkring i både blogger og generelt i det siste. Noen av oss har jo møttes av og til. Så nå er det virkeligen på tide med et sikkelig:

PERLETREFF

Eg har satt datoen til 4 juli. Eg håper det ikke er for mange som allerede er reist på ferie da. Det blir hjemme hos meg i Maura, som ligger ikke så langt fra Gardemoen. Vi starter ca 12.00 og holder på til vi er for trøtte til å holde en perle. Litt lett servering vil det bli. Tema for treffet er et litt kjedelig ett, og eg vil si en liten utfordring. Eg har den nødvendige varen, dere tar med verktøy, basis ting som wire etc, og noen pene perler. Har noen lyst til å drive litt perlebytting, så er det greit.

Tema nr 2. Egentligen ikke et tema, men siden det er 4 juli, og USA sin nasjonaldag, så passer det jo med en stor USA pakke. Det blir muligheter for en fellesordre fra Firemountain.com
Denne gangen er det åpent for alle som vil å bestille. Man trenger ikke være med på treffet. Alle som vil bestille kontakter meg ved å skrive en kommentar, og så får de beskjed om hva dei skal gjøre. Eg setter ingen begrensinger denne gangen. Etter at eg startet butikk, så har det ikke vært mye tid til å drive med slike ordrer, så nå setter eg alle kluter til for en slik i året. Bestill så mye som helsa og feriepengene tåler for å si det slik. Bestillingsfrist er søndag 21 juni.

3 kommentarer:

 1. jepp jeg er med... skal rase inn på FM å redigere listen som er på alt for mange 1000 lapper, ønsker meg masse, alt der er jo fint!!

  hører fra deg da...

  SvarSlett
 2. Mette er i Italia (i bryllup), men vil gjerne være med på fellesordren!

  SvarSlett
 3. Hei Aud du er nå utfordret

  http://smykkerbylenec.vgb.no/?p=406458

  SvarSlett